Bilgi Merkezi Detay - Bulut360
Microsoft Teams, 3 yaşında: Ekip arkadaşlarınızla bağlantı kurmanız ve daha üretken olmanız için gereken her şey
Microsoft Teams, 3 yaşında: Ekip arkadaşlarınızla bağlantı kurmanız ve daha üretken olmanız için gereken her şey

Microsoft Teams, bu hafta üç yaşına giriyor. Mükemmel bir üç yıl geçirdik ve dünyanın dört bir yanındaki kurumların Teams’i kullanarak çalışma şekillerinde dönüşüm yaratmasını görmek bana ilham veriyor. Bugün, Teams deneyiminin birkaç farklı yönüne eklenen bazı yeni Teams özelliklerinden bahsedeceğim. Bu özelliklerin çoğu toplantılarla ilişkilidir.

Ancak, ilk olarak içinden geçtiğimiz dönem hakkında konuşalım. Tüm dünyada hem kendilerinin hem çevrelerindekilerin sağlığını ve güvenliğini korumak için uzaktan çalışma ve uzaktan öğrenim yöntemlerine geçiş yapmak zorunda kalan kurumlar, çalışanlar ve öğrencileri kutlamak istiyorum.

Uzaktan çalışmaya ve öğrenime alışma

COVID-19 salgını dünya çapında milyonlarca insanı etkisi altına aldı. Çalışma şeklimiz, sosyal ilişkilerimiz, aile hayatımız ve topluluk yapımız bu durumdan etkilendi. Puget Sound’da yaklaşık 50.000 Microsoft çalışanından işyerine gelmemelerini istedik. Onlar gibi dünyanın her yerindeki on binlerce Microsoft çalışanı da şu anda uzaktan çalışıyor. Bu durum pek kolay olmadı. Bazen kafaları iyice karıştırdı. Ancak ekibimiz hâlâ bağlantıda kalıyor. Hâlâ birlikte çalışmaya devam ediyor. Hâlâ işlerimizi hallediyoruz.

08 Ekim 2020